Otroligt!

Gissa vem?



Trodde väl så. Det är Hayley Williams med blont hår, under senaste repet! Lite synd!

What The HELL Is Wrong With Me?

Haha ; ) Inget. Fast jag fattar inte matematik! Jävla skitämne! Jag tog ut melodin till "The Groove" av Rodney Franklin idag, är inte speciellt van notläsare, så jag är stolt!

Vi hade poängjakt idag, var tvungen att göra en massa knasiga och pinsamma saker på stan. Såg du en mänsklig pyramid på Stureplan? Det var jag ; D! Vi skulle även ta en bild på en kändis som posade, tro det eller ej, men ett lag hittade Jackie Chan på stan! Helt underbart!

Sleep Gott!

Äntligen Hemma!

Tvingade mig själv att doppa fötterna i Mälaren idag, har spelat pingis, nästan träffat Jackie Chan och spelat pingis. Nu pluggas det matte.

Decode Unplugged!

Fan vilken jävla guldgruva! Hittar bara mer och mer! Detta var nog den sista dock, så njut! Detta är nog det bästa jag hört live av Paramore. Får se om spelningen på fryshuset knäcker detta.


Paramore - New Music - More Music Videos

Brick By Boring Brick, Unplugged!

Yes! Brick By Boring Brick/formel;  4(b) ; ) Har velar höra denna akustisk länge! Och den äger!

Är det Furch han spelar på? ; D 


Paramore - New Music - More Music Videos

That's What You Get, Unplugged!

Fortfarande grymt bra!


Paramore - New Music - More Music Videos

Ignorance Unplugged!

Detta är så jävla vackert! Kan inte låta bli att lägga in! Ignorance Unplugged, Paramore, uppladdad idag!


Paramore - New Music - More Music Videos

Dagens Fail!


Godnatt!

Som sagt, somna in till Dagens Låt ; ) Brigham Young University Vocal Point – Super Mario 
Såv gott!

Kläder In My Mind

Nu tänker jag sluta köpa byxor, och satsa på en jävla massa T-Shirts! Javisst, något par byxor, men främst spexiga tröjor, då glömmer ju alla bort att spana in brallorna! Haha! I fooled the system!

It's A Beautiful Day!

Eller inte.. Fyfan för söndagar! Det värsta som drabbat mänskligheten sen måndagarna.. Har inte fått ett skit gjort idag! Gick upp kl 10, försökte skriva min engelskauppsats, lack of inspiration såklart! Det tog mig fem förbaskade timmar-- : - Fick äntligen ut något av min hemska dag. Satte mig ned och skrev en ny låt, "Life's A Bitch" heter den. Punkigt värre. Hittils handlar den om en pundare som sover på McDonalds. Vet inte hur jag fick det till en minuts låt, men texten är något invecklad. Har ledigt imorn, hoppas att den dagen blir bättre! Nu lyssnar jag på Paramore och bloggar. Life is good!  

New T-Shirt

Jag köpte en ny tröja idag som jag är väldigt stolt över. Carling är en ganska cool affär ; )





Wuhu!

Yay! Jag är trött! Och kreativ! Idag år jag glass  på Stockholms Glasshus! Mycket gott, högsta betyg! Kulorna är så förbaskat gigantiska! I promise! Jag tog aldrig tag i gitarrbygget, utan sov till kl ett istället, precis som förutspått. Lite tragiskt faktiskt.

Godnatt, och!

Följ min blogg med bloglovin

Favvolåt!

Brick By Boring Brick är numera min favorit-låt! Refrängen äger! Jag förstår inte riktigt dethär med att lyckas skriva bra musik, går det att träna sig till? Eller är något du måste ha för att sedan kunna utveckla? Kan någon svara på den frågan? Svara nu! ; D

Godnatt!


Natt

Nu blev jag assugen på att spela Hendrix. Så jävla synd att klockan är mycket. Är det ngn som har samma problem som jag, och alltid blir taggade på att göra saker alldeles för sent på kvällen, och skiter i det nästa morgon? Så irriterande.. Imorrn ska jag nog fixa min Strata en gång för alla. Annars blir det aldrig av. Jag kommer förmodligen strunta i det ändå ; )

The Wind Cries Mary

När jag väl är igång med videopostandet; Jimi Hendrix live i Stockholm 1967. Fan, tänk att få ha suttit i den publiken!


Fortsatt Konsert

Andra låten, "Babe I'm Gonna Leave you".


Dagens Låt

Här är en helt otrolig liveversion av Dazed And Confused, av Led Zeppelin. Lägg märke till John Bonham, "Bonzo", han spelar för grymt! Kul att se en konsert i Zeppelins tidigare år där Jimmy Page även spelar på en Fender Telecaster, väldigt ovanlig syn? Kolla iaf!


Texas Chainsaw Massacre

Titeln låter ju bättre så, tycker jag. Filmen var helt okej, läskig till och med. Den blir bara flummigare och flummigare för varje scen. Abstrakt passar bra, tycker jag men inte alla andra. Känn er träffade.

Motorsågsmassakern

Den ska jag se ikväll ;D Är fett taggad, fast jag är så jävla trött. Hoppas att jag inte somnar elr ngt.. Skulle vara lite pinsamt ; p


Haha

Dagens skönaste video ;


Insparksfest!

Ägde så jävla hårt! Tkr jag iofs.. Men vilket jävla drag det var! Gick därifrån kl 01;30 i onsdags, undra om jag var trött? ;D .




Paramore gör reklam för Xbox?

... Eller så har de bara kul. skitroliga bilder på myspace ;D Kolla in bilderna Här! Trodde inte att Haley spelade Left 4 Dead ; )



Hemma

Kom precis hem från en helvetisk fredag.. Är så jävla trött! Vi hade gympa idag. Och jag lyckades stuka foten, såklart. Sen så har jag officiellt besökt Galleri Åmells idag! Vi ska analysera en valfri bild på utställningen, vilken handlar om Stockholm. Blä för analys, hurra för huvudstaden! Det tog mig fan 1 timme att hitta till Birger Jarlsg. 14, började min enorma resa på Birger Jarlsg. 98, förstår ni då vilket otroligt dåligt lokalsinne jag har? Alla vägrar tro mig..

Sorry!

Har inte skrivit ngt på ett tag, insparksfest i ondags, gick jävligt vilt till! Fem timmars sömn, sov i skolan osv.. I will updatera soon! Jag promise!

Sleep gott!

Dagens Låt

Ignorance igen, dock en akustisk version! Enjoy! Paramore – Ignorance - Acoustic Version

Tillbaka!

Tja! 
Äntligen tillbaka i verkligheten! Var ju på insparksfest igår, kom hem 02;00, gjorde spanskaläxan(nördigt, vet)och slocknade kl 03;00. Har varit död hela dagen idag, men blev konstigt nog pigg när jag lämnade skolan. Men det var det värt! Vilket satans drag det var igår! Kom hem helt dyngsvettig, mysigt ellerhur? Mangobar är helt okej, visade det sig. På tal om ingenting så har jag 3,5 dagars helg! Blev såå glad när jag upptäckte att vi hade gympa kl 08;15 imorrn... 
 

Paramore på MusicFeed!

The MySpace Music Feed: Paramore and Kristinia Debarge

Cool

Denna är ju bara för cool! Var tvungen att posta ;D

The Insparksfest

Ikväll är det insparksfest frå 21 till 02 .. Jävlar jag kommer vara trött morrn, eftersom den vanliga skolgången fortsätter. Galet! How on earth will this work? Jag önkar bara att jag inte ahde så mycket plugg smatidigt. Förbannat.. Trumlektion ligger också på schemat, vi får se vad som händer där. Nu måste jag dra! 
Syns!

Morgon

Samma sak varje dag. Gå upp, käka, dra hemifrån. Fast visste ni att det är nyttigt med sådana vanor? Iallafall, nu ska vi ha ensemble! Yes! Det ska bli groovin' and jammin' med Hancock!
C U Later

Ignorance

LIVE!!! Fan vad de äger på scen!  

Tja!

Min rugbydebut gick sådär, men jag tänker fotsätta! Keep goin'! 
Jag har lyssnat en del på Brand New Eyes idag, och självklart blir alla låtar bara bättre! Jag hade förutspått detta, så nu blev jag lite gladare! 'Turn It Off' och 'All I Wanted' är personliga favoriter just nu, även 'Missguided Ghosts' och såklart 'Ignorance'. 

Dagens Första Låt

Jag kommer aldrig nöja mig med en låt per dag, hörni! Dagens bidrag blir den akustiska versionen av Paramore – Decode - Twilight Soundtrack Version. Här är den: Paramore – Decode - Acoustic Version. Kan bara säga att låten äger förövrigt!

Måste käka frukost nu! 

Hare Gött!

Trist

Tänkte att bloggen kanske är lite trist, därför har jag bestämt mig för att posta lite mer bilder, recensioner av gitarrer etc. Hoppas att det ska hjälpa!

Rugby!

I eftermiddag är det dags för min rugbydebut! Yes! Det nystartade skollaget sökte spelare. Det ska bli skitkul! Undrar bara om jag kommer skada mina fingrar? Är det en farlig sport för gitarrister? Någon som vet? 
I morgon har vi ensemble för tredje gången i år.. Suck för håltimmmar. Hursomhelst spelar vi just nu Herbie Hancock – Chameleon - Edit. Det svänger något grymt kan jag avslöja. Faktum är att vi tydligen ska lira live någon gång i oktober/november. Spännande! 

Idag

Ska jag gå till skolan. Segt värre skulle man kunna tycka. Vaknade till Paramore – Decode - Twilight Soundtrack Version, asskönt! Andra alarmet som drog igång var ju denna, så. Paramore – Ignorance. Duschade precis, och känner mig irriterat torr i ansiktet, inte kul. 

MODS VS ROCKERS!

Sneakpreview! Mer kmr snart!






Studio

Tänkte visa er några bilder på vad jag jobbar med, och hur! Enjoy!

Logic Pro



Neumann mickrofon



Fender Stratocaster, en av tre studiotjänare ; )



Helt onödig egentligen.



Les Paul, Supreme. Kopia, billig som fan, äger stenhårt!



Samma



Rekommenderar denna, POD, billig gitarreffekt.



Samma



Bra lurar! Sennheiser PX100.



Dator, Keyboard, POD. Macintosh G5.




Ny Låt

Tjena! 
Sitter och komponerar en trevlig låt till alla som vill lyssna, namn finns inte än, men ett introriff och en ackordföljd existerar. Denna blir inspelad i ett lite mer metal-sound, ni vet, dubbelkagge och drop D! Trevligt, trevligt! 
Jag har alltid svårt för melodi och text! De två viktigaste beståndsdelarna av en låt! Hur fan ska det gå till egentligen? Men det kommer väl. Vi får se. 
Tja!

Dagens Låt

Missguided Ghosts! Se till att lyssna på den när plattan är ute!
Annars; Escape The Fate – The Flood. Askul metal! Den gräver ned sig i hjärnan och incinjerar adrenalin varannan sekund, mysigt, eller hur?  
Sov Gott

Brand New Eyes!

Brand New Eyes har nu officiellt läckt ut på nätet, tre dagar för tidigt. Sitter och lyssnar igenom låtarna, och är nöjd med resultatet. Dock så kan man inte bryta benet på samma ställe två gånger, och deras föregående album 'Riot' tar vad jag har hunnit lyssna av 'Brand New Eyes' med ett hästlängder. Tyvärr, men självklart kommer låtarna snart sätta sig i hjärtat och vara där ett bra tag. För så är det alltid, sålänge man tycker om artisterna. Bästa låten hittils på plattan? Decode. Fast Ignorance äger också hårt. 

Nu gäller det att lyssna in sig! Konsert om ett par månader, då måste man kunna texterna! 
Hoppas jag bidrog till ett par förväntningar, förhoppningsvis fortfarande goda. Alla har trots allt olika öron.

Foliemössor och Silverkavaj?

Ska gå på maskerad med rymdtema. Foliemössa passar väl in?

Kan stolt länka till Henkes Basbyggarblogg, fylld med tips och kickass-råd. 

Foliemössa-info för den som är intresserad.

Dagens Andra Låt

Ok, sorry, kan bara inte låta bli!

Larry Carlton – Room 335 [Long Album Version]

Larry Carlton – Room 335

Room 335 av Larry Carlton, tydligen baserad på hans Gibson 335. Ironiskt nog så är [Long Album Version] kortare än den andra. Introt är så klockrent!

Gibson 335 undertill.

Ha kul!


The Beatles, Remastred

Boxen kostar Ca; 170$. Värt priset? Nja.. Jag föredrar originalmixningen, jag menar, det var ju dåtidens teknik/tekniker/utrustning som var en del av musiken. Kanske är ensam om att tycka så, men det är min aspekt. Jag har inte lust att lägga ut 2,5 tusen kr för något jag redan har.

Köp; Amazon / Mer info; Rolling Stone.



Dagens Låt

Pat Metheny – One Quiet Night. Otroligt avslappnande för vissa. Kanske lite lätt att tröttna på om man inte är van musiklyssnare, men prova iallafall. Vekligen, han är grym, bilden nedan är väl kanske inte speciellt aktuell, men det är iallafall Pat. Tja, sålänge!



Coca Cola På Parkbänk?

Det är riktigt nice kan jag bara säga. Speciellt sent in på natten. Usch, jag måste plugga matte imorrn, vilket jävla helvete! Typ endast sju tal, men ändå! Det kommer ta halva dagen, då jag suger på siffror. Varför? Lämna mig ifred! Jag hade också tänkt skriva låtar på helgerna, men det blir aldrig så! Det är förbannat vilka koncentrationsproblem jag alltid har!
Nu ska jag försöka ändå. Sent på kvällen brukar allt lossna från skallen. 

Konserttider!

Först och främst, Green Day! Hell Yeah! Ståplats såklart, Rise Against, stå, och Paramore, vilket lockar nästan mest. Vet inte riktigt om jag någonsin kommer erkänna det för mig själv, då den biljetten kostade 400 :- . och Green Day 700 spänn. : O  Dyr höst .. . Har inte spec. mycket stålar nu. Studiebidrag om ett par veckor dock, blir min räddning! 
Igår, fredag, var underhållande. Vem vill egentligen gå upp kl 06:30 för att joga fem kilometer ute i Frescati? Men fan, ganska uppiggande efteråt iallafall. Det är kul att börja såpass tidigt för att ha fyra lektioner och sluta kl 16:00- Äckligt!
Tänkte införa ett nytt ämne, nämligen Dagens Låt! 
Idag; The Who – I've Had Enough. Så. 

Trött .. ..

Hej.

Nu börjar mina ögonlock falla, det är kanske bäst att låta dem göra så. Trots allt, jag har i princip ändå bara pluggat idag.

Idag har varit alldeles för lång.

Igår var alldeles för kort.

Så känns det ju ganska ofta, om man tänker efter.

Godnatt!

/In June


Brick By Boring Brick

Tja!

Ny låt från Paramore's kommande album 'Brand New Eyes' har släppts. 'Brick By Boring Brick' heter den och jag har själv inte hunnit lyssna igenom än, utan postar detta innan, så ha kul! Här kan du tydligen hitta den ; Länk

Vi älskar alla Paramore!!



Schecter

En gitarr som jag skulle vilja äga;

Schecter Synyster Custom

För det första, riktigt snygg! Visst, finns snyggare, men denna känns ändå lite statusvärd. 24 band på greppbrädan, dvs att du kan ta 24 halva tonsteg för varje sträng. Fördelen med Schecter är dess lätt nåbara högsta toner. Du behöver inte krampa loss med handen för att ta en hög ton som du måste göra när du spelar på en Les Paul.

Hals är gjord i Mahogny, och kroppen likaså. Greppbrädan är tillverkad utav Ebony, som förövrigt också är ett träslag. Seymore Duncan pickups, såklart, och ännu självklarare är väl att Deatbat-symbolen och bokstäverna S Y N är ingraverade i greppbrädan. Riktigt vackert!

Floyd Rose svaj sitter påmonterat, Floyd Rose = Man har fräst ut plats för svajet i kroppen. På så sätt kan du svaja neråt, inte bara uppåt.

Ca Pris; 6999 Kr / 999 $



Lycklig!

Har precis vart ute och joggat 6 km, sitter nu här och lyssnar på Par Metheny. Äntligen! Läxor är gjorda, och jag har inget att göra! Ibland är det skönt, ibland är det bara förfärligt. Nu är det skönt. Har du lyssnat på Pat Metheny någon gång? För annars kan jag rekommendera ; ni som inte är mycket för jazz ; One Quiet Night. Annars spelar han (som förövrigt är en gitarrist) väldigt mycket jazz. Musiken är också väldigt lättlyssnad. Han spelar så otroligt vackert! Vilken sann mästare, en virtuos. Avslappnande är det, jag skulle kunna somna här och nu, i min stol.

Tills vidare,

Ha det!


Sjukt . .

Tja!

Sitter här i mitt rum och försöker mot all förmodan ta itu med min matteläxa. Förbannat mycket uppgifter har vi, och vi jobbar aldrig i bok på lektionerna. Vill också fortsätta bygga läderdetaljer och relic-guror, men det går ju inte! Jag måste helt enkelt börja disponera min tid lite effektivare, för som det ser ut nu har jag redan suttit och skrivit detta, bara för att slippa läxorna.

Det är moln på himmelen förresten, varför gör det mig deprimerad? Jag trivs bäst när det antingen öser ned, är strålande solsken, eller hårdsnöar. Så ska det vara, för alla som inte riktigt orkar konstatera en slutsats.


Biljetter

Tja, först och främst Sandra! 
Repade med Torn Together idag, gick sådär.. Är inte nöjd med mitt trummlir, men ni andra skötte er gött ; )
Käkade förövrigt sushi och gick runt Karlbergskanalen med ett par kompisar. Ska plugga imorrn, och knarka in "Watermelon Man" (Herbie Hancock), gitarrläxa. 
Biljetter till ParamoreFryshuset går att köpa här; PARAMORE!
Så. NU är jag trött. 
Godnatt!

PARAMORE!!!

Godkväll alla supertrogna läsare! Den 30 November spelar det fabulösa, asmäktiga, och fett grymma bandet Paramore på Arenan, Fryshuset. Biljetten kostar 325 spänn + nån liten pissavgift för att göra cheferna på livenation rika. Detta, mina flickor och pojkar kommer garanterat bli den näst coolaste händelsen efter min födelsedag, följt av Green Day. Nu är jag astrött, detta medför högst märkbara effekter i mitt skrivspråk, så nu kojar jag! 
Godan Natt! /In June

Kollumn

Vill ha ett mellanrum. ; -

Insparksfest!

Yeah! Undrar vad som kommer att hända egentligen. Pest eller kolera? Haha ; ) Nej, jag är ingen pessimist, eller realist som de kallar sig. Jag är en optimist. Jag tänker utgå från att allt blir finfint. Kan ju inte gå runt hela livet och oroa sig över vad som kommer att bli skit. Antingen blir något bra, eller medelmåttigt. så tänker jag. För vad är egentligen dåligt? Alla klagar ju så mycket på allting. Inte ens hälften av alla dålig-klassade saker är ju dåliga. Men livet ska ju tydligen suga, och DET är dåligt. MAINSTREAM!!! Fast jag har egentligen inget emot mainstream, men eftersom det är coolt, så.

Här är några tips till dig som tycker att allt är dåligt:

1. Sluta tyck så.

2. Inse att allt inte är dåligt.

3. Lyssna på musik!

4. Jogga! Släpp lös några endorfiner.

5. Gör en läxa.

6. Ät choklad.

7. Sov.


Bilderna från Mods V.S Rockers kommer till helgen! Håll ut!

Random;

Relicat stall. Detta var kromat innan. Legat satlat i en kruka på balkongen.





Micke utan mickskydd! Snyggt som fan! Så kommer det se ut sen.


Med mickskydd, fult som fan, tycker jag!


Rigg. Förstår mig på två av modulerna.


Hare Gött!!

Det Djupa Lila

Såg en skitsnygg gura idag, nämligen Richie Blackmores signaturmodell, gitarristen i "Det Djupa Lila". Deep Purple. Den jag såg var grädd/gul-lackad, med vitt plektrumskydd, svarta pottar och seymor-duncan pickups. En Stratocaster då. Gillade att mickskydden var borta, och mickarna var svarta. Det var ju helt klart slickare än den vanliga Stratan. Faktum var, att jag lirade bas i vår ensemble idag, så härmed är jag andra bassist, vikarie för den bättre . .

Det ligger en död fisk i mitt akvarium. Gör det mig till en dålig gitarrist?




I Hate Time

Jag har inga läxor, inga prov, inga syften, inget att göra. Jag hatar tid som går till spillo, det känns som om löv efter löv faller av livets träd, eller buske om ni vill det. Väldigt störande tillvaro, denna gång utan läxor. Undrar om jag kommer se tillbaka på detta tillfälle när jag sitter med 5 prov per vecka väl inne i terminen, med avund? Nja, kanske inte när jag skrev detta, men om jag aldrig skrivit något så skulle jag förmodligen vara pissed off.

Krångligt? Ingen aning vad jag ska tänka, tycka eller tro. Det är också irriterande. Man måste alltid tänka, tycka eller tro.. Ta till exempel politiska åsikter, varför skulle jag behöva en? Jag behöver faktiskt ingen eftersom jag är under 18, och det tänker jag vara tacksam för. Haha! Jag bryr mig inte, och ingen bryr sig om att jag inte bryr mig!
Jag vann ..

Sista inlägget för idag, och min skriftliga kreativitet har nått en ny nivå.

Godnatt tills imorrn!








The Rest Of My Life

Jag är förälskad i ett notpapper, en ljudfil, vibrationer i luften, en låt. Jag KAN INTE sluta lyssna på Less Than Jake's "The Rest Of My Life", den är så förbannat ashärlig att lyssna på.
Genialt introriff, och en underbar melodi, ett snällt sound, den perfekta låten i princip. Egentligen kommer förälskelsen förr eller senare, även om du vill det eller inte, gå över. Precis som med alla andra förgängliga favoriter.

Därför är de flesta av oss ständigt ute på jakt efter nya kreativa skapelser för att tillfredsställa våra sinnen. Inte alltid lika lätt att hitta rätt, eller hem är väl kanske ett bättre ordval, eller hur?


MODS VS ROCKERS!

Idag, kl 13, på St: Eriksbron sker det coolaste som skett sedan exakt ett år sedan! Den engelska popkulturen som vaknar till liv en gång om året, gör det idag. Jag uppmanar till närvaro. Massa bilder kommer läggas upp här iaf, på scootrar och motorcyklar, så om ni inte har tid att avvara är det bara till att kika in här ikväll.


Fish Camp

Hey! 
Slutade typ 12.00 idag! Asskönt som fan, fast jag kom aldrig från skolan, utan fastnade med ett par kompisar, vilket förmodligen var trevligare än att uggla runt hemma. Fast nu är jag hemma iallafall. Fick precis en fräsch låtidé. Kan bara inte bestämma mig för Punk eller Acoustic. Hmm. Den låter förmodligen bra hursomhelst. Det blir Punk. 
Ska på en-nattsläger till Fiskeboda imorgon, får se hur det blir. Knappast tråkigt iallafall. Det suger ju iallafall att bara vara där en natt, och packa ner allt skit som tar plats.. Fiskeboda, därav rubriken. 
Kan ju även avslöja mitt lite mer inkognito-projekt som tar upp min fritid. Arbetar ihop ett läderharnesk, Läder + Harnesk; equals = Läderharnesk. Det är i princip några läderremsor ihopnitade till ett magskydd, vilket ska användas under lajv. Juste, Lajv! För alla(de flesta)som inte vet vad det är, så skuttar man runt i skogen utklädd till diverse varelser, eller människa om man nu vill det. Att rollspela på "riktigt". Det är helt klart softare än det låter. Jag lägger upp en bild snart. Tills vidare; Hare Gött!
Tja!

RSS 2.0