GOD JUL!

Godmorgon alla trogna läsare! Whazz up??! Sitter här och diggar loss till lite disco ; ) nu är det jul igen, och den skall firas med familj och vänner? kan kalla dem det oxå ;-D.. Insåg precis ngt imorse när min syrra först frågade mig vad jag önskade mig i julklapp, och sedan om jag tror att det är det jag får. Jag tänkte efter och svarade; ärligt talat så spelar det ingen roll.. känns som ett nytt mål uppfyllt här i livets långa önskelista. Måste bara säga; den 23;dje december är en av höjdpunkterna varje år. Igår satt jag hemma i soffan och gjorde nytta genom att slå in hemmagjord kola i folie, samtidigt som sagan om ringen gick på tv. Underbart! kanal sex ska tydligen visa hela trilogin nu i jul.. Får inte missa tvåan ; ) . . Samtifigt fick jag inspiration, och äntligen vet jag vad jag tänker sysselsätta mig med under de 4 dagar jag befinner mig i Halland(landställe, södra sverige osv.). Såklart, att jag inte tänkt på det tidigare. Lajv-utrustning shall be built! Kan ju lägga upp lite bilder här på bloggen sen efteråt. Jag tänker fokusera på plåt-utrustning, och den skall brännas. Läder-utrustning vet jag inte riktigt hur mkt det blir, men lite iallafall.

Så, nu är klockan tolv(på förmiddagen), den 24;de. Det är julafton ikväll. Om ett par timmar bär det av till Danderyd och kusssarna, farbrodern, fastern, farmodern, farfadern, kusinbarn.. jag kan inte komma ihåg vad allt kallas. Om jag räknar blir det iallafall 15 släktingar! ; ) Det är som halva min klass :o. . Jaja, God Jul på er alla! Vi hörs efter Julafton - om inte senare!

Hare gott, och God Jul önskar Felix

Filip..

... Säger att han kommer göra ngt med min mor, därför ska jag jävlas med honom genom att lägga upp en bild på honom här. Kind-bilden... :D

NU

Nu ska Filip komma hit och ha kul. Sen vet jag inte vad som kmr att hända. Tänkte bara ge er en inblick i mitt liv.

JUSTE!

och duschat!

JUL!

IT'S BLOODY CHRISTMAS! Grymt! har haft snöbollskrig, åkt pulka, mobbat minderåriga, köpt godis, druckit julmust, slagit i knäet, fått en bula(kronologisk ordning)blivit arg, spelat tv-spel, umgåtts med freakade kompisar, gått omkring, sett en film, umgåtts med andra kompisar,(alla mina kompisar jag träffat idag som känner sig träffade kan definiera sig i vilket fack man önskar)gått i skogen, skrämt en tjej, posat i tunnelbanan, kramat människor, satt post-it lappar på ett fönster, sovit, vaknat, snoozat, vaknat, kommit försent, skämts, bogserat vänner i pulkor, varit på ica, varit hemma, facebookat, smsat, ringt, konverserat, och bloggat.

GODNATT

HEJ!

Har bara en examination kvar innan jullov nu, och jag orkar verkligen inte med den. Fast när allt kommer kring så har jag ändå enormt med energi kvar. Motsägande, vet. Ingenting känns hopplöst just nu. Fick lite inspiration idag, och har bestämt mig för att må Såhär. Påminer mig om allt möjligt, men mest lov. lov och kompisar, urflippade nätter och.. dagar.. Imorrn är det avslutning, jag ska sjunga i kyrkan tillsammans med bl a Freddie van awesome och MaTheo, freddie bestämde att vi skulle ha tomteluvor på oss, sen det är fri klädsel till skillnad från det extrem-formella luciatåget vi också deltog i.

Gick hem till en kompis idag, och hem igen. Det snöade, och allt var täckt av det fallande vita guldet ; ) Vasastan ser så otroligt vacker ut just nu, de små gatorna i Birkastan(del av vasastan)och julgranen på St:Eriksplan var otroligt vackra.

Godnatt! Må bra, och ha en härlig fredag!

Orkar

Orkar inte skriva mer idag. Godnatt!

Torra Norra

Idag fick Norra Real, vår grannskola, fett med spö i snöbollskrig! Dom hade  tillochmed en löjlig liten flagga, vilken vi snodde. Och brände. The war goes on. Så nu har jag officiellt anslutit mig till Jarlaplans VinterBataljon, med vilken vi kmr att krossa stackarna. Det var allt för idag! Hörs imorrn, och kul att så många kommenterade igår ; ) Fortsätt med det!

SJUK

Tja!

Ligger hemma, eller sitter snarare.. Sjuk är jag i varje fall. Fick feber igår, 39,5 och kunde inte sova på hela natten. Låg typ i dvala istället. Sen tänkte jag på det här med bloggandet. Det känns så sjukt opersonligt, jag menar, jag skulle nog aldrig säga saker som dessa jag skriver här. Känns konstigt. Det börjar förövrigt bli jul - och dagens i-landsproblem är även här. Vad ska jag önska mig i julklapp? ; p

THE FEW THAT REMAIN

Tydligen ska vi köra en cover på den, kmr ju bli så tungt! Ser fram emot det! Lyssna på hela låten HÄR, och om ni lyssnar hela låten ut kmr en överraskning ; ) Alla som känner mig kmr hänga med i svängarna iaf. Ska genast sätta mig vid trumsetet för att öva. Imorrn blir det projekt, The Roman Empire jobbar vi hårt med, men ändå så är vi i princip klara, till en viss del.

Jag byggde om min väckarklocka igår. Ett desperat försök att förhindra eventuella förseningar. Jag slet i princip bort Snooze-knappen och tejpade för avstängningen.. Hehe.. Det funkade inte.. Nej, men jag kom i tid hursomhelst. Nu somnar jag. Godnatt.

Gitarr

Ska snart ta upp mitt gitarr-projekt igen, om ngn kmr ihåg vad det var. I och med att min kusin ska ta itu med ett bas-bygge, så tänkte jag  köra på med mitt.. Ni vet, man blir ju taggad ; ) Nu är klockan för mkt igen. Sov gott!

LUCIA

Imorrn ska jag sjunga i Gustav Vasa Kyrka med 200 människor till! Det är fett najs med latinska sångtexter : - ) Kom om ni känner er manade. Jag sjunger EJ solo dock...

Hej Vinter!

LÄS; http://www.svd.se/nyheter/inrikes/nu-kommer-vintern_3915215.svd

NU SKA JAG SPELA MODERN WARFARE!

^

: - )

http://www.paramore.net/video/sweden/

PARAMORE - CAREFUL

LIVE; FRYSHUSET. CRED TILL KAMERAMANNEN!

PARAMORE!

FRYSHUSET!

INTROT TILL KONSERTEN; RANDOM.. VET INTE VILKEN LÅT.


I AM CONFUSED

VAD är det för datum? Jag har ingen koll längre. Sitter här i min ensamhet och lyssnar på Enya, känner mig smått tragisk, fast det är kul, för så ska det vara när man är tonåring. "May it be" är på repeat, kan jag informera om. Här är Paramore i Sverige, håll till godo!


HEJ

Goddag alla läsare! (2st)

Jag har bestämt mig för att just denna dag, ge upp min bloggarfobi och omfamna bloggen igen. Så, en update är på sin plats. Hej, jag har ett namn, min mobil är trasig just nu, så fotobloggandet kmr ligga nere ett tag till. Min musiksmak har, tro det elr ej, förändrats något under dessa veckor/månader av frånvaro. Jag spelar fortfarande i samma band, går i samma skola, och har fortfarande samma vänner förutom ett par nya. Jag har börjat gymma(hurra för det)så nu kan jag äta Marias fredagskolor utan större ångestbesvär. Jag lånar pappas ipod sålänge min mobil är trasig om ni undrar, hur skulle jag klara mig annars - är vad jag vill säga, men om sanningen ska fram så glömms den alltid hemma. -Både sanningen och ipoden. Jag har ingenting att göra i två långa veckor från och med idag då skolan är "slut". Dom vill bara ha en lång uppsats innan jul, piece of cake. -Väldigt fult uttryck! Sen jag hade lite att göra är Call Of Duty 4, Modern Warfare snart avklarat. Tänker tanka tvåan så fort mitt nya VPN-skydd har placerats i mina ondskefulla, starka samt makt-, kapital- och materialist-hungrande nävar. Det påminner mig, jag gick med i en Facebook-grupp idag, den heter; "I wouldn't steal a car, but I'd download one if I could". Det var lite kul. Jag var på paramore förra måndagen, exakt en vekca sedan. Det var magiskt trots de FYRA förbanden som spelade i sammanlagt två timmar. Hade grymt ont i ryggen efter det. Publiken bestod av 90% fjortisar som relaterade Paramore till Twlilight, inget fel på Twilight, men däremot fjortisarna. 9,99% killar som var kära i Hayley(sångaren) sedan var det jag och ett par till, dem objektiva öronen of the show. Trots allt, så var det supertrevligt, och jag har svårt att förstå vart jag befann mig för 7 dagar sedan. Ni som läser noggrant måste hata mig för att jag inte har styckeindelat än, så -

Utmärkt, eller excellent som min gamle vän brukade säga. Han har slutat med det dock, jag vet inte varför. Imorrn tänker jag köpa anabola steroider så att jag kan bli lika snygg som människorna i Twilight, vilket påminde mig om ännu en rolig Facebookgrupp. Den heter; "Because of Edward Cullen, human boys have lost their charm". Fyndigt eller hur? Nu upptäckte jag precis att mina ögon inte fokuserar på tangentbordet. Jag har gjort ett genombrott! Jag har förlorat min data-oskuld! Snart är det jul! Och då får man julklappar. Men man måste, eller borde också ge julklappar. Tänk på det! Nu ska jag sova, så att min hjärna fylls på med härliga samtalsämnen tills imorgon! Och så ska jag gå upp 07;30. Igår försov jag mig nämligen. För att sammanfatta, elr på engelska, to conclude, jag har börjat blogga igen. I fetstil!!!

Eran,

Felix

RSS 2.0